Marineeritud paprikad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Grill, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Hoidised, Lihtne valmistada, Varu aega, Jaanid, Sisaldab tsitruseid

Marineeritud paprikad

8 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 2
    kollast paprikat
  • 2
    punast paprikat
  • Marinaad:
  • 3 sl
    õli
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1 sl
    sidrunimahla
  • soola
  • pipart
  • Serveerimiseks:
  • peterselli
 

Valmistamisjuhend

Pese ja poolita paprikad. Eemalda varreosa ja seemned. Tõsta paprikapooled küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, lõikepind allapoole. Küpseta ahjus grilli all, kuni koored hakkavad mustaks tõmbuma. Kasta paprikad külma vette ja eemalda koor. Viiluta jahtunud paprikad ja tõsta kaussi. Sega kokku õli, sidrunimahl, purustatud küüslauguküüned ja maitseained. Vala marinaad paprikatele. Lase vähemalt 3 tundi külmas seistes maitsestuda.