Liigitus
Koostisosad
-
1suur pea lillkapsast
-
2kartulit
-
8 dlvähesoolast köögiviljapuljongit (kuubikutest või kontsentraadist)
-
1 tljahvatatud karrit
-
2.5 dlmaitsestatud köögikoort (nt sibula- või juustumaitselist)
- Peekoni-petersellisegu:
-
1 pakk(170 g) peekonit
-
0.5 dlhakitud peterselli
-
veidi jahvatatud paprikat
-
veidi purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Loputa lillkapsas, eemalda varreots ning lõika väiksemateks õisikuteks. Koori kartulid ning lõika kuubikuteks. Kuumuta puljong potis keemiseni ning lisa lillkapsas, kartulid ja karri. Keeda kaane all keskmisel temperatuuril umbes 20 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta nuimiksriga ühtlaseks ning lisa köögikoor. Kuumuta uuesti keemiseni. Haki peekon väikesteks kuubikuteks. Lase pannil kuumeneda ning prae hakitud peekon omas rasvas krõbedaks ja kuldpruuniks. Tõsta peekon majapidamispaberiga kaetud taldrikule, et imenduks üleliigne rasv. Maitsesta hakitud peekon peterselli, paprika ja musta pipraga. Serveeri suppi koos hakitud peekoniga.