Meeldib
3
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Lihapallid porgandiga
4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Porgand annab lihapallidele maitset ja mahlakust. Lihapallid valmivad lihtsalt ja kiirelt – küpsetamiseks kulub vaid 12 minutit.
Koostisosad
-
2porgandit (u 200 g)
-
5 slvett
-
3 slriivsaia
-
400 ghakkliha
-
1 tltüümiani
-
1 tlpaprikapulbrit
-
1 tlsoola
-
0.5 tlpurustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Koori porgandid ja riivi peeneks. Sega kausis kokku vesi ja riivsai. Lisa riivitud porgand ja hakkliha. Maitsesta. Sega ühtlaseks massiks. Vormi massist märgade kätega väikesed lihapallid. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 12 minutit.