Lihapallid porgandiga
Meeldib
2 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab veiseliha, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Veiseliha, Rahvusvaheline, Euroopa, Pearoog

Lihapallid porgandiga

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Porgand annab lihapallidele maitset ja mahlakust. Lihapallid valmivad lihtsalt ja kiirelt – küpsetamiseks kulub vaid 12 minutit.

Lisa

Koostisosad

  • 2
    porgandit (u 200 g)
  • 5 sl
    vett
  • 3 sl
    riivsaia
  • 400 g
    hakkliha
  • 1 tl
    tüümiani
  • 1 tl
    paprikapulbrit
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Koori porgandid ja riivi peeneks. Sega kausis kokku vesi ja riivsai. Lisa riivitud porgand ja hakkliha. Maitsesta. Sega ühtlaseks massiks. Vormi massist märgade kätega väikesed lihapallid. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 12 minutit.