
Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Liha-juurviljapada
4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste
” Hautatud liha-juurviljapada on maitsev. Juurviljapaja leem sisaldab õlut ja maitset annab mh värske ingver. Paku näiteks kartulipudru juurde.
Koostisosad
-
1 pakk(600 g) pajaliha
-
1 slõli
-
1sibul
-
2küüslauguküünt
-
2porgandit
-
1värske pastinaak
-
2loorberilehte
-
1kaneelipulk
-
tükk värsket ingverit
-
2 slfariinsuhkrut
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
1pudel (33 cl) õlut
-
2 dllihapuljongit
Valmistamisjuhend
Pruunista lihatükid väikeste portsjonite kaupa pannil õlis. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Lisa sibul ja küüslauk viimase lihapannitäie hulka ning sega läbi. Koori ja tükelda juurviljad. Tõsta kõik koostisained potti. Lisa maitseained ja õlu ning nii palju lihapuljongit, et liha on kaetud. Kata pada kaanega ja lase 125-kraadises ahjus umbes 2 tundi küpseda.