Läätsepallid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab pähkleid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Eelroog

Läätsepallid

4-le inimesele
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Maitsvad läätsepallid valmista punastest läätsedest. Läätsepallid maitsevad hästi näiteks tomatikastme ja pasta juurde. Kui kasutad gluteenivaba riivsaia, saad gluteenivaba toidu.

Lisa

Koostisosad

  • 2.5 dl
    punaseid läätsi
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    õli
  • 1 tl
    vürtsköömneid
  • purustatud musta pipart
  • 100 g
    India pähkleid
  • 4 sl
    riivsaia
  • 2 sl
    peenestatud peterselli
  • 4 sl
    riivsaia
  • 2 sl
    peenestatud peterselli
  • 1 dl
    Emmentali juustu
  • 1
    kanamuna
  • Praadimiseks:
  • rapsiõli
 

Valmistamisjuhend

Loputa läätsed ja keeda pakendil oleva õpetuse järgi. Nõruta ja lase jahtuda. Koori ja peenesta sibul. Kuumuta sibul koos vürtsköömnetega õlis klaasjaks. Purusta India pähklid köögikombainis ning lisa juurde riivsai ja peenestatud petersell. Lisa läätsed ja sibul, töötle ühtlaseks massiks. Veereta massist niisutatud käte vahel väiksed pallid ja pane need korraks taldrikule kuivama. Prae pallid pannil õlis pöörates pruuniks. Paku näiteks tomatikastme ja pastaga.