Meeldib
0
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
600 gkülmutatud räimefileesid
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
1 dlrukkijahu
-
0.5 dlseesamiseemneid
-
200 gmaitsestamata toorjuustu
-
1 dltükeldatud ürte (nt tilli, peterselli, murulauku)
-
150 gkülmsuitsulõhet õhukeste viiludena
- Serveerimiseks:
-
sidrunisektoreid
Valmistamisjuhend
Sulata räimefileed. Maitsesta soola ja pipraga. Sega taldrikus kokku rukkijahu ja seesamiseemned. Kasta räimefileed nahapoolega rukkijahu-seesamisegusse ning tõsta seejärel, nahk allapoole, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega toorjuust kausis pehmemaks ja lisa sellele hakitud ürdid. Määri pooltele räimefileedest toorjuustu ning tõsta juustukihi peale väike tükk külmsuitsulõhet. Tõsta ülejäänud räimefileed kaanteks peale. Küpseta 225-kraadise ahju keskmises osas 15–20 minutit. Paku juurde kartuli- või aedviljapüreed.