Kiievi kotlet
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Keskmine raskusaste, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab tsitruseid, Linnuliha, Pearoog

Kiievi kotlet

4 portsjonit
Kiire valmistada
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 4
    broileri rinnafileed
  • Maitsevõi:
  • 100 g
    võid
  • 1
    küüslauguküüs
  • 2 sl
    hakitud peterselli
  • 2 sl
    sidrunimahla
  • 0.2 tl
    kuivatatud estragoni
  • 0.2 tl
    purustatud musta pipart
  • 0.2 tl
    soola
  • Paneering:
  • 1 dl
    nisujahu
  • 1 tl
    soola
  • 0.2 tl
    musta pipart
  • 2
    muna
  • 2 sl
    vett
  • 1.5 dl
    riivsaia
  • Praadimiseks:
  • õli või võid
 

Valmistamisjuhend

Valmista maitsevõi. Sega või hulka muud koostisained. Vajuta või küpsetuspaberile plaadiks ja pane sügavkülma. Lõika külmunud või tükkideks. Lõika näiteks fileerimisnoaga broilerifileedesse pikkupidi taskud. Lükka võitükid taskutesse ja sulge taskud kokteiltikkudega. Pane nisujahu ja maitseained, muna-veesegu ja riivsai supitaldrikutesse. Keera fileesid kõigepealt nisujahus, seejärel munas ja lõpuks riivsaias. Lase paneeringul pisut kuivada. Kuumuta praepannil 2 sl õli ja 1 sl võid. Küpseta fileesid keskmisel kuumusel, kuni need on kuldpruunid ja krõbedad. Tõsta fileed ahjuvormi ja kata küpsetuspaberiga. Järelküpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit.