Liigitus
Koostisosad
-
4broileri rinnafileed
- Maitsevõi:
-
100 gvõid
-
1küüslauguküüs
-
2 slhakitud peterselli
-
2 slsidrunimahla
-
0.2 tlkuivatatud estragoni
-
0.2 tlpurustatud musta pipart
-
0.2 tlsoola
- Paneering:
-
1 dlnisujahu
-
1 tlsoola
-
0.2 tlmusta pipart
-
2muna
-
2 slvett
-
1.5 dlriivsaia
- Praadimiseks:
-
õli või võid
Valmistamisjuhend
Valmista maitsevõi. Sega või hulka muud koostisained. Vajuta või küpsetuspaberile plaadiks ja pane sügavkülma. Lõika külmunud või tükkideks. Lõika näiteks fileerimisnoaga broilerifileedesse pikkupidi taskud. Lükka võitükid taskutesse ja sulge taskud kokteiltikkudega. Pane nisujahu ja maitseained, muna-veesegu ja riivsai supitaldrikutesse. Keera fileesid kõigepealt nisujahus, seejärel munas ja lõpuks riivsaias. Lase paneeringul pisut kuivada. Kuumuta praepannil 2 sl õli ja 1 sl võid. Küpseta fileesid keskmisel kuumusel, kuni need on kuldpruunid ja krõbedad. Tõsta fileed ahjuvormi ja kata küpsetuspaberiga. Järelküpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit.