Kardemoni-piimakissell
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Piimatooted, Gluteenivaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna

Kardemoni-piimakissell

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 l
    täispiima või väherasvast piima
  • 1 tl
    jahvatatud kardemoni
  • 2
    kanamuna
  • 0.8 dl
    maisitärklist (Maizena)
  • 0.3 dl
    suhkrut
  • 1
    vanillikaun
 

Valmistamisjuhend

Mõõda teflonkastrulisse piim, kardemon, munad, maisitärklis ja suhkur. Sega ühtlaseks. Poolita vanillikaun pikisuunas ja kraabi seemned kastrulisse. Pane potti ka vanillikaun. Kuumuta pidevalt segades, kuni kissell tõuseb keema ja muutub paksemaks. Ära keeda, et kanamunad tükki ei läheks. Jaga kissell pokaalidesse või kaussidesse ning raputa kelme vältimiseks peale suhkrut. Paku juurde puuvilju, marju ja moosi.