Kanapoja pannipihvid ja koorekaste
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Linnuliha, Pearoog

Kanapoja pannipihvid ja koorekaste

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1
    suur keedetud jahune kartul
  • 1
    hapu õun
  • 1
    väike sibul
  • 400 g
    broilerihakkliha
  • 1 sl
    kappareid
  • 1 tl
    ürdisoola
  • 1
    kanamuna
  • Praadimiseks:
  • õli
  • Kaste:
  • 2 dl
    koort
  • 1 dl
    kanapuljongit
  • 1.5 sl
    magusat sojakastet
  • purustatud musta pipart
  • 1 sl
    margariini
  • 1 sl
    nisujahu
 

Valmistamisjuhend

Koori kartul ja õun ning riivi mõlemad jämeda riiviga. Koori ja haki sibul ning lase neil mikrolaineahjus umbes minuti jagu pehmeneda. Tõsta sibul koos hakklihaga kaussi. Lisa hakitud kapparid, ürdisool ja muna. Sega ühtlaseks pihvimassiks. Vormi segust niiskete kätega pihvid.

Prae pihvid pannil õlis kuldpruuniks. Tõsta pihvid hetkeks pannilt ära. Kalla pannile koor, kanapuljong ja maitseained. Lase kastmel keema tõusta. Sega väikeses tassis omavahel pehme rasvaine ja nisujahu. Lisa paksendaja tassist kastme hulka ja sega läbi. Lase kastmel veel mõni minut keeda.

Kui vaja, lisa pisut vedelikku. Maitse. Tõsta pihvid kastmesse soojenema. Paku koos kartulite ja salatiga.