Juustutäidisega veisefileetaskud
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Gluteenivaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab veiseliha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sisaldab seeni, Veiseliha, Pearoog

Juustutäidisega veisefileetaskud

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    veise välisfileed
  • 6
    šampinjoni
  • 1
    väike sibul
  • 2 sl
    õli
  • 100 g
     päikesekuivatatud tomatit
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Praadimiseks:
  • õli
  • Lisaks:
  • kokteilitikke
  • Kaste:
  • 2 dl
    lihapuljongit
  • 2 dl
    koort
  • 50 g
    maitsestatud toorjuustu, näiteks päikesekuivatatud tomati
  • 1 sl
    sojakastet
  • 1 sl
    mustsõstramoosi
  • soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Eemalda fileelt kelme ja kuivata pind. Lõika filee umbes sentimeetri paksusteks viiludeks. Vasarda need õhemaks. Tükelda seened. Koori ja peenesta sibul. Prae šampinjone kuival pannil, kuni vedelik on neist aurustunud. Lisa pannile sorts õli ja sibulad. Kuumuta. Jahuta.

Sega hulka toorjuust. Tõsta segu pihvi ühte serva ja keera teine serv peale. Kinnita kokteiltikuga. Prae pihve pannil õlis mõlemalt poolt. Maitsesta ja tõsta pannilt ära. Pane kastme koostisained pannile ja keeda paar minutit. Tõsta pihvid hetkeks kastmesse.