Hurmaamoos
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Taimetoit, Puuviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Hoidised, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab tsitruseid

Hurmaamoos

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Hurmaamoosi on mõnus panna röstsaia peale. Seda võib kasutada ka koogitäidisena. Hurmaamoos annab mõnusa maitse ka jogurtile või jäätisele.

Lisa

Koostisosad

  • 1 kg
    hurmaad
  • 1
    sidruni mahl ja riivitud koor
  • 1
    kaneelipulk
  • 1 pakk
    (330 g) moosi-marmelaadisuhkrut
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda hurmaad kastrulisse. Pese sidrun korralikult ja riivi koor kastrulisse. Pigista hulka sidrunimahl ja lisa kaneelipulk. Lase segu keema ja keeda paar minutit. Lisa moosi-marmelaadisuhkur ja keeda väikesel kuumusel 10 minutit. Pane kuum moos puhastesse purkidesse. Hoia külmas.