Hakkliha-nuudlisupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab veiseliha, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Hakkliha-nuudlisupp

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Valmista hakklihasupp vahelduseks nuudlitega. Vürtsikale supile annab muuhulgas maitset tšillipasta ning lõpuks lisatakse supile Hiina kapsas.

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (400 g) hakkliha
  • tükike porrulauku
  • 2
    porgandit
  • 1 sl
    õli
  • 1 tl
    paprikapulbrit
  • 1 tl
    tšillipastat
  • 1.5 l
    vett
  • 2
    lihapuljongikuubikut
  • 2 sl
    tomatipastat
  • 1 pakk
    (80 g) nuudleid
  • 0.2
    Hiina kapsast
  • veidi soola
  • veidi purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Poolita porrulauk ning loputa korralikult. Viiluta porrulauk ning koori ja tükelda porgandid.

Kuumuta õli teflonkattega potis ja prae hakkliha. Lisa maitseained ja köögiviljad. Kuumuta pidevalt segades. Lisa vesi, puljongikuubikud ja tomatipasta. Keeda, kuni porgandid on pehmed.

Purusta sekka nuudlid. Lisa hakitud Hiina kapsas. Maitsesta ja keeda mõni minut.