Fetasalat triibulise peediga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab pähkleid, Sisaldab piima, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Suvi, Munavaba, Suhkruvaba, Gluteenivaba, Juur- ja köögiviljad, Grill, Taimetoit, Salat

Fetasalat triibulise peediga

6 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Pärast keetmist triibuline peet marineeritakse, see annab maitset juurde. Pirn ja fetajuust teevad salati toitvamaks.

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    triibulisi peete
  • 2 sl
    oliiviõli
  • 1 sl
    laimimahla
  • pisut soola
  • veidi purustatud musta pipart
  • 1
    värske pirn
  • 0.5 dl
    seemnesegu
  • 1 pakk
    (80 g) salatisegu
  • 100 g
    fetajuustu
 

Valmistamisjuhend

Pese ja keeda triibulised peedid koos koorega küpseks. Jahuta ja koori. Lõika sektoriteks. Sega kokku õli, laimimahl ja maitseained ning vala triibuliste peetide peale. Lase jahedas kohas vähemalt pool tundi marineeruda. Pese ja viiluta koorimata pirn. Rösti seemnesegu kiirelt kuival pannil. Kalla salatisegu serveerimisnõusse. Pane peale pirniviilud ja triibuline peet koos kastmega. Raputa pinnale seemned ja murendatud fetajuust.