Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Mehhikopärane pada
6 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste
” Maitsesta Karjala paja liha uuel viisil. Mitmekülgsest lihast saab teha maitsva mehhikopärase pajaroa, mis saab toitvust juurde aedubadest.
Koostisosad
-
700 gpajaliha
-
1suur sibul
-
2porgandit
-
2 slõli
-
2 tlvürtsköömneid
-
1 tlpaprikapulbrit
-
1 purk(400 g) purustatud tomateid
-
4 dlvett
-
2 sltomatipastat
-
2küüslauguküünt
-
1 slfariinsuhkrut
-
1 tltšillipastat
-
1 tlsoola
-
0.5 tlpurustatud musta pipart
-
1 purk(420/240 g) aedube
Valmistamisjuhend
Koori ja tükelda sibul ja porgandid. Pruunista lihatükid pajas. Lisa vürtsköömned ja paprikapulber ning sibul ja porgand. Sega veidi. Lisa purustatud tomat. Loputa purk veega ja vala vesi patta. Lisa tomatipüree, purustatud küüslauguküüned ja maitseained.
Lase pajal 150-kraadises ahjus 1,5 tundi küpseda. Loputa oad ja lisa küpsemise lõpupoole pajale. Kuumuta.