
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 gkülmutatud kartulipüreed
-
5 dlpiima
-
4 dlvett
-
25 gmargariini või võid
-
1.5 tlsoola
- Vahele:
-
300 gbroileri- või kalkunihakkliha
-
1sibul
-
1küüslauguküüs
-
1 slõli
-
3 sltomatipüreed
-
0.5 tlpurustatud musta pipart
-
0.5 tlsoola
-
1 tlpaprikapulbrit
- Peale panemiseks:
-
1 dlriivjuustu
Valmistamisjuhend
Sega potis vedelikud, või ja sool ning kuumuta keemiseni. Lisa kartulipüree, lase keema ja sega veel kord. Hauta kaane all mõni minut. Kuumuta pannil õli ja prae broilerihakkliha. Lisa hakitud sibul ning küüslauguküüs. Maitsesta segu ja lase sel veidi aega haududa. Tõsta pool kartulipüree kogusest võiga määritud ahjuvormi. Määri peale hakklihasegu ja selle peale ülejäänud kartulipüree. Puista üle riivjuustuga ja küpseta vormi 200 kraadi juures 35-40 minutit.