Broileri-aedviljapada
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab seeni, Linnuliha, Pearoog

Broileri-aedviljapada

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 8 tk
    marineeritud broilerikoibasid
  • 3 sl
    õli
  • 1 sl
    nisujahu
  • 3
    porgandit
  • 5
    väikest sibulat
  • 2.5
    küüslauguküünt
  • 2 dl
    marjamahla või punast veini
  • 2 dl
    vett või aedviljapuljongit
  • 1 kimp
    peterselli
  • 1 sl
    värsket tüümiani või
  • 1 tl
    kuivatatud tüümiani
  • 200 g
    värskeid väikeseid šampinjone
  • soola
  • suhkrut
  • 0.5 tl
    sidrunipipart
 

Valmistamisjuhend

Koori ja tükelda porgand ning sibul sobivateks tükkideks. Loputa ja poolita seened ning pruunista neid kergelt õlis. Pruunista broilerikoibasid kahes jaos pajavormi põhjas. Lisa hulka jahu, porgand, sibul, mahl või vein ja vesi. Sega ja keeda 15-20 minutit. Lisa pajaroale seened. Tükelda peale peterselli ja tüümiani. Sega ja hauta, kuni broilerikoivad on küpsed. Broiler on küps, kui liha hakkab kondi küljest lahti tulema. Tee lõplik maitsestamine. Serveeri pada koos keedukartuli ja salatiga.