
Retseptid

Salat forelli, kinoa ja köögiviljadega

Tuunikalasalat sidrunikastmega

Kreemjas kanasalat punase kapsa ja maapähklitega

Värviline vitamiinisalat

Ingveriforell wasabi-kartulipüreega

Rukkijahus praetud rääbis

Praetud koha veinikastme ja kollase peedi püreega

Mahlane õunakook vanillikastmega

Roosa bool

Vaarika Spritz

Alkovaba Hugo

Krõpsudega kartulisalat

Aasiapärane kartulisalat

Itaalia kartulisalat

Imeline rabarberikook

Grillitud lõheviilud kurgisalsaga

Grillitud mais Mehhiko moodi

Peened seeneampsud

Pitakebab

Bruschetta – ajatu klassika Itaalia köögist

Grillitud halloumi-suvikõrvitsarullid

Krõbedad porgandid peekonis

Ahjukartulid suitsulõhetäidisega

Ahjujäätis

Rullbiskviit jäätisega

Jäätisevõileivad

Kuku sabzi ehk pärsiapärane ürdi-ricottavorm

Sidruni-mooniseemne-ricottakook rabarbrikompotiga

Iirisepätsid pekaanipähklitega
12 portsjonit

Sidrunipasha
6 portsjonit

Tšilli-šokolaadikook
15 portsjonit

Vürtsikas Kuradi tšillimoos

Aasiapärane kapsa-porgandisalat „Coleslaw“
8 portsjonit

Kamamagus, sinimustvalge

Kilu, hoopis salatikausis

Krapsakas hapukapsas peediga

Burrito ehk köögivilja-riisi tortilla salsa kastmega
8 portsjonit

Isetehtud granola troopilise smuutiga
4 portsjonit

Kikerherne-nori burger kurgimajoneesi ja friikartulitega
4 portsjonit

Kodune seitan ahju juurviljade ja tomati-ürdi kastmega
4 portsjonit

Tiramisu vegan mascarponest
4 portsjonit

Kõrvitsaorsoto kanaga
5 portsjonit

Raamen
4 portsjonit

Aroonia-õunamahl
3-4 liitrit

Lihtne sidrunipasta
1 portsjon (20min)

Taipärane kalasupp
4 portsjonit

Maasikakohupiim
4 portsjonit (15min)

Praetud riis kanaga
2 portsjonit (15min)

Alkovaba glögisour (V)

Hõõgveini-vahukas

Piparkoogimaitseline kakao