Ananassirullbiskviidi maius
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Emadepäev, Isadepäev, Lastepidu, Sõbrapäev, Varu aega, Keskmine raskusaste, Sünnipäev, Puuviljad, Jõulud, Magustoit

Ananassirullbiskviidi maius

6 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 4
    kanamuna
  • 1.5 dl
    suhkrut
  • 4 sl
    nisujahu
  • 1 sl
    kartulitärklist
  • 3 sl
    kakaopulbrit
  • 2 sl
    kookoshelbeid
  • 1 tl
    küpsetuspulbrit
  • Täidis:
  • 2 purki
    ananassitükke omas mahlas
  • 2 dl
    konservananassi leent
  • 1 dl
    suhkrut
  • 2
    munakollast
  • 1.5 sl
    kartulitärklist
  • 100 g
    kohupiima
  • Kaunistamiseks:
  • vahukoort
  • puuvilju
  • marju
 

Valmistamisjuhend

Kuumuta ahi 200 kraadini. Vahusta munad ja suhkur tugevaks vahuks. Doseeri jahu, kakao, kookoshelbed ja küpsetuspulber ning sega omavahel. Lisa jahusegu läbi sõela munavahule. Pane taigen ahjuplaadile õrnalt võiga kokkumääritud küpsetuspaberi peale ühtlase nelinurgana. Küpseta umbes 8-10 minutit. Pööra valmis rullbiskviidipõhi tagurpidi küpsetuspaberile, mille peale on raputatud suhkrut. Eemalda ettevaatlikult põhja all olnud paber. Lase põhjal jahtuda. Kurna 2 purki ananasse, jäta leem alles. Püreesta ananassid. Doseeri potti ananassileem, suhkur, munakollased ja kartulitärklis. Kuumuta keemiseni pidevalt segades, kuni kissell läheb paksemaks. Lase mõni hetk haududa ja jahuta seejärel. Lisa 1/4 ananassipüreest ja vahusta ühtlaseks. Lisa kissellile kohupiim. Määri ülejäänud ananassipüree rullbiskviidi põhja peale ja peale seda pane peale ananassikissell. Keera rulli. Lõika rullbiskviidist meelepärased tükid ja kaunista vahukoore, puuviljade või marjadega.