Liigitus
Koostisosad
-
1.5mahedat tšillit
-
värsket koriandrit või tilli
-
600 glõhefileed
-
1.5laimi mahl
-
1 tlsoola
-
1punane paprika
-
100 gšampinjone
- Puljong:
-
1 dlkookospiima
-
1.5 tlriivitud ingverit
-
1.5purustatud küüslauguküünt
-
1 slsojakastet või Tai kalakastet
Valmistamisjuhend
Lõika lõhefilee suurteks kuubikuteks. Pigista kalatükkidele laimimahla ja maitsesta soolaga. Puhasta ja viiluta seened. Tükelda paprika. Valmista segades puljong, lisades ülejäänud koostisosad kookospiima hulka.
Rebi fooliumirullist kaheksa 20 x 20 cm suurust tükki. Pane kaks fooliumitükki üksteise peale ning tõsta keskele viilutatud seened ja paprikaviilud. Lisa kalakuubikud, tšilliviilud ja värske koriander. Keera fooliumi servad üles. Jaga puljong ühtlaselt pakikeste peale. Sulge pakikesed tihedalt.
Küpseta pakikesi mõõdukal temperatuuril grillis umbes 15 minutit. Ava üks pakike ja kontrolli, kas kala on valmis. Vajadusel jätka küpsetamist. Võid küpsetada lõhepakikesi ka 225 kraadises ahjus. Küpsetusaeg on umbes 20 minutit.