Toorvorsti-kapsasupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Toorvorsti-kapsasupp

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Toorvorst teeb kapsasupi toitvamaks. Ka porrulauk, kaalikas, porgand ja kartul maitsevad selles supis suurepäraselt. Toorvorsti-kapsasupi võid maitsestada muu hulgas tüümianiga ning pinnale puistamiseks sobib basiilik.

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    kapsast
  • tükk porrulauku
  • 300 g
    kaalikat
  • 2
    porgandit
  • 3
    kartulit
  • 1 sl
    õli
  • 2 sl
    tomatipastat
  • 1 tl
    köömneid
  • 1 tl
    tüümiani
  • 1.5 l
    vett
  • 2
    aedviljapuljongikuubikut
  • 1
    loorberileht
  • 400 g
    toorvorsti
  • 1 tl
    soola
  • Lisaks:
  • basiilikut
 

Valmistamisjuhend

Pese ja lõik porrulauk ja kapsas ribadeks. Koori ja tükelda juurviljad. Kuumuta porrulauku ja kapsast kastrulis õli sees. Lisa kaalika- ja porgandikuubikud, tomatipüree, uhmris purustatud köömned ja tüümian ning sega mõni hetk. Lisa vesi, murendatud puljongikuubikud ja loorberileht. Keeda 5 minutit. Lisa loputatud kartulikuubikud ja keeda veel 5 minutit. Pigista toorvorsti sisu pallidena kastrulisse keeva supi sisse ja keeda veel 5 minutit, kuni vorstipallid on küpsed. Maitsesta ja raputa peale peenestatud basiilikut.