Karribroileri vardad ja kurgi-melonisalat
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Grill, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Jaanid, Sisaldab pähkleid, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab mett, Linnuliha, Eelroog, Pearoog

Karribroileri vardad ja kurgi-melonisalat

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Kookospiim, karripasta ja mesi annavad broilerifileele mahedalt tulise maitse. Paku karribroileri vardaid suvise kurgi-melonisalatiga.

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    broileri fileelõiku
  • 1 purk
    (200 ml) kookospiima
  • 2 sl
    punast karripastat
  • 1 sl
    mett
  • 1 sl
    sojakastet
  • 1 tl
    soola
  • Kurgi-melonisalat:
  • 0.5
    kurki
  • 0.5
    melonit
  • 1
    laimi mahl
  • 1 sl
    oliiviõli
  • soola
  • purustatud roseepipart
  • 1
    pott rukolat
 

Valmistamisjuhend

Lõika broilerifilee mõne sentimeetri jämedusteks ribadeks. Sega kookospiimaga mesi, sojakaste ja sool. Sega hulka broileriribad ja kata kilega. Lase mõni tund või järgmise päevani maitsestuda.

Torka broileritükid kas vees leotatud puidust grillvarraste või õlitatud metallist grillivarraste otsa. Tõsta vardad grillile ja küpseta umbes 15 minutit või kuni liha on küps. Keera vardaid küpsetamise ajal, et liha valmiks ühtlaselt.

Poolita kurk pikuti, eemalda pehme siseosa ja lõika kurk ribadeks. Eemalda meloni seemned ja koored ning lõika melon tükkideks. Sega omavahel salati koostisosad. Paku broilerivarraste juurde.