Täidetud ahjupaprikad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Grill, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Jaanid, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Eelroog

Täidetud ahjupaprikad

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 3
    paprikat
  • basiilikulehti
  • 100 g
    kirsstomateid
  • 1.5 sl
    oliiviõli
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.2 tl
    musta pipart
  • 1 purk
    (290/175 g) eelkeedetud kikerherneid
  • 12
    kivideta oliivi
  • 150 g
    fetajuustu
 

Valmistamisjuhend

Lõika paprikad pikuti pooleks, eemalda seemned. Pane iga paprika põhja peale paar basiilikulehte ja poolitatud kirsstomat. Maitsesta soola ja pipraga. Eelküpseta ahjus 200 kraadi juures 20 minutit. Loputa ja nõruta kikerherned. Täida paprikad kikerhernestega, lisa peale poolitatud tomatid ja oliivid ning peenestatud feta. Küpseta veel 15–20 minutit.