Mahlakad hakklihapihvid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Mahlakad hakklihapihvid

4 portsjonit

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    hakkliha
  • 1 dl
    Türgi jogurtit
  • 2 sl
    tomatipastat
  • 0.8 dl
    riivsaia
  • 1
    muna
  • 0.5 tl
    soola
  • veidi purustatud musta pipart
  • 1 tl
    kuivatatud tüümiani või münti
  • 1 tl
    kuivatatud punet
  • 150 g
    fetajuustu (salatijuustu)
 

Valmistamisjuhend

Mõõda kaussi riivsai, jogurt ja tomatipasta. Sega ja lase riivsaial 5 minutit paisuda. Lisa muna, hakkliha ja maitseained, välja arvatud juust. Sega ühtlaseks massiks. Murenda juust väikesteks tükkideks. Lisa hakklihasegule. Vormi segust märgade kätega ümmargused pihvid (8–10 tk). Tõsta pallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadiga ja suru lamedamaks. Küpseta 225-kraadise ahju keskmises osas umbes 15 minutit või kuni pihvid on kuldpruunid. Serveeri spinati-kartulipüreega või kauboikartulite ja rohelise salatiga.