Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
500 ghakkliha
-
1 dlTürgi jogurtit
-
2 sltomatipastat
-
0.8 dlriivsaia
-
1muna
-
0.5 tlsoola
-
veidi purustatud musta pipart
-
1 tlkuivatatud tüümiani või münti
-
1 tlkuivatatud punet
-
150 gfetajuustu (salatijuustu)
Valmistamisjuhend
Mõõda kaussi riivsai, jogurt ja tomatipasta. Sega ja lase riivsaial 5 minutit paisuda. Lisa muna, hakkliha ja maitseained, välja arvatud juust. Sega ühtlaseks massiks. Murenda juust väikesteks tükkideks. Lisa hakklihasegule. Vormi segust märgade kätega ümmargused pihvid (8–10 tk). Tõsta pallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadiga ja suru lamedamaks. Küpseta 225-kraadise ahju keskmises osas umbes 15 minutit või kuni pihvid on kuldpruunid. Serveeri spinati-kartulipüreega või kauboikartulite ja rohelise salatiga.