Kana-kookosesupp
Meeldib
3 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Gluteenivaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab linnuliha, Sisaldab tsitruseid, Linnuliha, Aasia, Pearoog

Kana-kookosesupp

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Maitsev, toitev ja vürtsikas supp soojendab keha ja vaimu! Võid supi valmistamiseks kasutada kookospiima või köögikoort. Paku näiteks talgulistele koos värske leivaga.

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    maitsestamata kanafileed
  • 1
    sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1 sl
    võid (või õli)
  • 2
    porgandit
  • 0.5
    punast paprikat
  • 1 tl
    tšillisegu
  • 2 tl
    jahvatatud koriandrit
  • 2 tl
    vürtsköömneid
  • 2
    kanapuljongikuubikut
  • 2 purki
    (200 g/tk) tomatipastat
  • 200 g
    külmutatud maisi
  • 5 dl
    vett
  • 1 purk
    kookospiima (või 2 dl köögikoort)
  • 0.5
    sidruni mahl
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    suhkrut
  • hakitud peterselli
 

Valmistamisjuhend

Koori ja haki sibul. Purusta küüslauguküüned. Lõika porgandid ja paprika kuubikuteks. Pruunista hakitud sibul ja purustatud küüslauk kergelt pannil koos koriandri, köömnete ja tšilliseguga. Lisa paprika- ja porgandikuubikud, vesi, puljongikuubikud ja tomatipasta. Lase 10 minutit haududa.

Pruunista kanafileeviilud kergelt tilga õliga pannil. Lisa viilud supile. Vala potti kookospiim või köögikoor, lisa sidrunimahl ja mais. Maitsesta soola ja suhkruga. Lase viis minutit haududa. Maitse ja puista pinnale hakitud petersell. Serveeri koos leivaga.