Hõlbus hurmaa-broileripajaroog
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%

Hõlbus hurmaa-broileripajaroog

4-le inimesele

 

Riisi-broileripada saab mahlaka meki, kui lisad sellele küpseid hurmaasid.

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    broilerifileed
  • 4
    hurmaad
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1
    sibul
  • 1
    porgand
  • 1
    paprika
  • 2 spl
    rapsiõli
  • 2 dl
    pikateralist valget riisi
  • 1 purk
    (400 g) purustatud tomateid
  • 3 dl
    vett (vajadusel veidi rohkem)
  • 1
    kanapuljongikuubik
  • 1 spl
    sojakastet
  • 1 tl
    kuivatatud tüümiani
  • ½ purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Pese hurmaad ja lõika need neljaks. Koori küüslauk, sibul ja porgand. Haki küüslauk peeneks, sibul ja paprika kuubikuteks ja porgand õhukesteks viiludeks.

Võta võimalusel sügavam pann, näiteks wok-pann. Kuumuta pannil õli ja prae kanafileeribasid kergelt igast küljest, kokku 3-5 minutit. Tõsta kana pannilt. Prae pannil sibulakuubikud ja porgandiviilud. Lisa seejärel paprikakuubikud ja riis ning kuumuta veel paar minutit.

Kalla pannile purustatud tomatid ja vesi, lisa puljongikuubik ja kanapalad ning lase keema tõusta. Hauta kaane all tasasel tulel 15 minutut. Vajadusel sega ja lisa veel veidi vett, et segu liiga kuivaks ei muutuks.

Maitsesta pajaroog sojakastme, tüümiani ja pipraga. Lisa hurmaaviilud ja küpseta veel 5 minutit.