
Hõlbus hurmaa-broileripajaroog
4-le inimesele
” Riisi-broileripada saab mahlaka meki, kui lisad sellele küpseid hurmaasid.
Koostisosad
-
600 gbroilerifileed
-
4hurmaad
-
2küüslauguküünt
-
1sibul
-
1porgand
-
1paprika
-
2 splrapsiõli
-
2 dlpikateralist valget riisi
-
1 purk(400 g) purustatud tomateid
-
3 dlvett (vajadusel veidi rohkem)
-
1kanapuljongikuubik
-
1 splsojakastet
-
1 tlkuivatatud tüümiani
-
½ purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Pese hurmaad ja lõika need neljaks. Koori küüslauk, sibul ja porgand. Haki küüslauk peeneks, sibul ja paprika kuubikuteks ja porgand õhukesteks viiludeks.
Võta võimalusel sügavam pann, näiteks wok-pann. Kuumuta pannil õli ja prae kanafileeribasid kergelt igast küljest, kokku 3-5 minutit. Tõsta kana pannilt. Prae pannil sibulakuubikud ja porgandiviilud. Lisa seejärel paprikakuubikud ja riis ning kuumuta veel paar minutit.
Kalla pannile purustatud tomatid ja vesi, lisa puljongikuubik ja kanapalad ning lase keema tõusta. Hauta kaane all tasasel tulel 15 minutut. Vajadusel sega ja lisa veel veidi vett, et segu liiga kuivaks ei muutuks.
Maitsesta pajaroog sojakastme, tüümiani ja pipraga. Lisa hurmaaviilud ja küpseta veel 5 minutit.