
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4(à 150 g) looma fileepihvi
-
1 slrapsiõli
-
meresoolahelbeid
-
purustatud musta pipart
- Tomatisalsa:
-
3tomatit
-
1värske kurk
-
1.5küüslauguküünt
-
0.5 dlhakitud värsket basiilikut
-
0.5 dlhakitud värsket tilli
-
0.5 dloliiviõli
-
1 sltumedat palsamiveiniäädikat
-
soola
-
purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Tõsta liha umbes tund enne praadimist toasooja. Valmista salsa. Loputa tomatid, eemalda varred ja kui soovid, siis ka seemned. Loputa ja koori kurk. Lõika tomatid ja kurk kuubikuteks. Koori ja haki küüslauguküüned. Tõsta tomati- ja kurgikuubikud koos küüslauguga kaussi. Lisa ürdid, õli, äädikas, sool ja pipar. Lase salsal toasoojas umbes pool tundi maitsestuda või pane külmikusse.
Vajuta pihvid pisut õhemaks. Pintselda liha pinnale õli. Grilli pihve kuumal grillil 2–3 minutit mõlemalt poolt, kuni pind saab kauni värvi. Maitsesta soola ja pipraga. Paku juurde tomatisalsat.