Idamaised liharibad
Meeldib
2 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Aasia, Pearoog

Idamaised liharibad

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Idamaiselt maitsestatud liha maitseb hästi koos riisi või nuudlitega. Vaata ka videot ingveri käsitsemise kohta.

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    ribadeks lõigatud põrsaliha
  • 1 sl
    rapsiõli
  • 1 sl
    seesamiõli
  • jupp värsket ingverit
  • 1
    küüslauguküüs
  • 3 sl
    magusat sojakastet
  • 1 sl
    mett
  • tükk porrulaugu rohelist osa
  • 0.4
    punast tšillit
 

Valmistamisjuhend

Pruunista liha pannil õli sees. Riivi hulka pisut ingverit ja küüslauku. Sega pannil sojakaste ja mesi. Lõika porrulaugu rohelisest osast ja poolitatud tšillist imeõhukesi ribasid. Tõsta ribad liha hulka.

Paku riisi või nuudlite juurde.