Berbere-lihalõik
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sisaldab liha, Sisaldab veiseliha, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Suhkruvaba, Gluteenivaba, Laktoosivaba, Grill

Berbere-lihalõik

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 700 g
    veise välis- või sisefileed
  • Maitsesegu:
  • 1 tl
    jahvatatud musta pipart
  • 1 tl
    jahvatatud juustuköömneid
  • 1 tl
    jahvatatud koriandrit
  • 0.5 tl
    jahvatatud tšillit
  • 1 tl
    paprikapulbrit
  • 0.2 tl
    jahvatatud kardemoni
  • 0.2 tl
    kaneeli
  • 1 tl
    soola
  • õli
 

Valmistamisjuhend

Tükelda liha lõikudeks. Sega omavahel maitseained ja lisa hulka niipalju õli, et moodustuks pasta. Määri pastat lihalõikude pinnale ja lase tund aega toatemperatuuril maitsestuda.

Prae lihalõike õlis praepannil või grillides. Serveeri koos küpsetatud bataadiviiludega.