Kartuli-hakklihavorm
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Gluteenivaba

Kartuli-hakklihavorm

6 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    hakkliha
  • 1 sl
    õli
  • 1
    sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1
    värske porgand
  • 1 purk
    (370 g) purustatud tomateid tšilliga
  • 2 dl
    lihapuljongit
  • 1 tl
    soola
  • 1 tl
    basiilikut
  • purustatud musta pipart
  • 8
    kartulit
  • 2 dl
    riivjuustu
 

Valmistamisjuhend

Prae hakkliha pannil õlis. Lisa juurde kooritud ja peenestatud sibul ja küüslauguküüned. Koori porgand ja riivi peene riiviga. Pane riivitud porgand pannile koos purustatud tomatite, lihapuljongi ja maitseainetega. Keeda 10 minutit. Koori ja viiluta kartulid. Lisa määritud ahjuvormile kihiti kartuliviile ja hakklihasegu. Pealmiseks kihiks pane kartul. Vajuta pisut, et kihid oleksid tihedamad. Raputa peale riivjuust. Küpseta vormi 225-kraadises ahjus 20 minutit. Langeta temperatuur 175 kraadini ja küpseta veel umbes 40 minutit.