Hakkliha-šampinjonipasta
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Pastatoidud, Sisaldab liha, Sisaldab seeni, Veiseliha, Itaalia, Pearoog

Hakkliha-šampinjonipasta

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    veise-delikatesshakkliha
  • 1 karp
    (200 g) šampinjone
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    õli
  • 4 dl
    vett
  • 2 sl
    tomatipastat
  • 1
    lihapuljongikuubik
  • veidi soola
  • veidi purustatud musta pipart
  • peterselli
  • Lisaks:
  • 300 g
    lintnuudleid
 

Valmistamisjuhend

Viiluta šampinjonid. Koori ja haki sibul. Prae seeni kuivas kõrgete servadega kastrulis, kuni vesi aurustub. Lisa õli ja hakitud sibul. Kuumuta, kuni sibulad on veidi pehmenenud. Lisa hakkliha ja prae pruuniks. Lisa vesi, puljongikuubik, tomatipasta ja maitseained. Jäta kaste tulele, kuni pasta saab valmis. Serveeri pastaga. Puista üle hakitud peterselliga.