Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂

Vaata, kuidas valmistub uueks õppeaastaks juutuuber Maria Rannaväli

1. september pole enam mägede taga ja kõikidel kooliks valmistujatel on paras aeg vaadata üle oma garderoob – nii tegi hiljuti ka juutuuber Maria Rannaväli, kes valis Prismas välja kõige vingemad outfit’id algavaks sügiseks.

Maria Rannaväli ütles, Prisma kooliriiete valik üllatas teda väga. “Kuna meie koolis on tavaks koolivorm ja enda ostetud riided peavad olema akadeemilised ning alati musta või valget värvi, siis kahjuks on väga piiratud, mida ma saan koolis käimiseks osta. Küll aga valisin üldiselt sügishooajaks väga palju ägedaid riideid, mida kavatsen kindlasti vabal ajal kanda. Usun, et need, keda koolivorm ei piira, leiavad kindlasti ka kooliks väga cool’id outfit’id,” ütles ta.

Rannaväli sõnul on tema jaoks oluline leida kõik vajalik ühest kohast. “Viimane asi, mida ma tahan, on käia mööda erinevaid poode, sest valik pole piisavalt suur. Prismaga seda muret pole ja saan alati kõik vajaliku – nii koolitarbed kui ka rõivad sealt kätte. Samuti on kaup igal aastal veidike erinev ja alati lisandub uusi ägedaid tooteid, mille seast saan valida.”