Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

1. jaanuaril tõuseb käibemaks senise 20% asemel 22%le. Oleme Prismas otsustanud täielikult vältida enneaegset käibemaksumuudatuse sisseviimist hindadesse ning nii alustame hinnasiltide muutmisega 1. jaanuaril.

Kuna Prisma sortimendis on üle 70 000 toote, siis on uue käibemaksu kuvamine hinnasiltidel kaupluste jaoks äärmiselt mahukas töö. Seega võib juhtuda, et jaanuari esimeste päevade jooksul ei jõua me kõiki hinnasilte vahetada. See tähendab, et mõne toote puhul võib kassas kuvatav hind mõnevõrra erineda hinnasildil toodud hinnast. Loodame teie mõistvale suhtumisele ning anname endast kõik võimaliku, et hinnasiltide muutmine toimuks võimalikult kiiresti.

Hea on ka teada, et tööstuskauba osakonnas alustame käibemaksutõusust tingitud hinnamuudatuste sisseviimist alles 8. jaanuaril. See tähendab, et seni on võimalik Prismast tööstuskaupa osta soodsama hinnaga.

Aitäh mõistva suhtumise eest ning kohtumiseni Prismas!