Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

RELEX Solutions pakub ühtse tarneahela ja jaemüügi planeerimise lahendust, mis aitab jaeketil tarneid automatiseerides olla paremini valmis tarneraskusteks ja perioodilise nõudluse suurenemiseks.

Selleks suunatakse tarned võimalusel pühadele ja nädalavahetusele eelnevatelt päevadelt nendele päevadele, mis on poodides rahulikumad. Antud lähenemine vähendab töötajate lisakoormust tihedatel päevadel ja aitab Prismal pakkuda paremat ostukogemust oma klientidele. Efektiivsuse tõstmine on eelduseks odava ostukorvi pakkumisele ja sooduskampaaniatele.

“Jaemüügisektoris loeb iga edasiareng ja oleme uhked, et saame Prisma edusse panustada,” kommenteeris RELEX Solutions’i kliendiedukuse asepresident Tiina Kanninen. “Tarnevoo optimeerimisega parandame lisaks Prisma tegevuste tõhustamisele ka klientide ostukogemust.“

Alates RELEX lahenduse kasutuselevõtust on Prismas vähenenud reedeste tarnete osakaal. Kui enne moodustasid need kauplustes keskmiselt 28,6% nädala tarnetest, siis nüüd toimub 21,8% tarnetest reedel. Kõige silmapaistvam muutus ühe Prisma kaupluse näitel on reedeste tarnete vähenemine 31,4%lt 22,6%-ni.

“Soovisime tagada klientidele parema ostukogemuse, säilitades Prisma töötajatele mõistliku töökoormuse,” ütles Juri Ljaskin, Prisma tarneahela juhtimise ja kaupluste protsesside arendamise asepresident. “Eesmärk oli tegeleda meie tarnegraafiku madalperioodide ja kõige kiiremate aegadega, mis esinevad kõige sagedamini enne nädalavahetusi ja pühi ning võivad tekitada väljakutseid kaupluste töös.”

RELEXi lahenduse laiema kasutamisega on Prismas järjest stabiilsemad tarned, sujuvamad laoprotsessid ja parem toodete kättesaadavus kauplustes. Need muudatused toetavad ostukogemuse parendamist ja on suurendanud müüki.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti ühtekokku 14 kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis, ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Eesti ja Soome turul.

RELEX Solutions aitab jaemüüjatel ja tarbekaupade ettevõtetel edendada kasumlikku kasvu kõigis müügi- ja turustuskanalites, suurendades klientide rahulolu ja vähendades tegevuskulusid. Ühtse tarneahela ja jaemüügi planeerimise platvorm aitab jaemüüjatel ja tarbekaupade ettevõtetel reguleerida ning optimeerida nõudlust, kaubavalikut, tarneahelat ja töö planeerimist kogu väärtusahelas algusest lõpuni. Juhtivad kaubamärgid nagu Dollar Tree ja Family Dollar, Coles, Rite Aid, Baby Bunting, Officeworks, AutoZone ja PetSmart usaldavad RELEXit oma tarneahela ja jaemüügi planeerimise optimeerimisel.