Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Novembris lisandus Woltis toidukaupade tellimise võimalus Kristiine Prismast ja Sikupilli Prismast Tallinnas. Koos nende kahe kaupluse lisandumisega saab Woltis Prisma valikust kaupu tellida juba 8 kauplusest.

„Klientide ootus e-poele on saada toidukaubad kätte võimalikult kiiresti. Soovime olla paindlikud ja pakkuda meie klientidele erinevaid võimalusi mugavaks toidu koju tellimiseks. Woltil on kindel kullerite võrgustik ja sissetöötatud platvorm, mis võimaldab Prismast toitu koju tellida lühikese ajaga,“ ütles Prisma e-kaubanduse juht Martin Meindok. Tema sõnul tehakse Wolti vahendusel pigem väiksemaid tellimusi, mille puhul on oluline kauba kiire kättesaamine.

Wolti platvormil saab Prisma sortimendist valida toidukaupu enamiku populaarsemate müügiartiklite hulgast. Kauba kohaletoimetamise kiirus sõltub tellimuse suurusest ja vahemaast, kuid jääb keskmiselt 30 minuti piiresse.

Wolt Baltikumi juhi Mantas Lomsargise sõnul on toidupoodide tugev esindatus platvormil väga oluline, sest tellimuste arv on kasvuteel. “Wolti ja Prisma jätkuv ning kasvav koostöö näitab väga hästi, et Wolti teenus toob Prisma enda e-kaubanduse lahendustele lisaväärtust. Prisma partnerluse puhul väärtustame laia tootevalikut – see annab klientidele võimaluse tellida kiiresti hädavajalik kaup, samas on valikus olemas kõik vajalik juhuks, kui tahad külmkappi varuda lausa nädala toidu. Meie statistika näitab, et eestlased on muide ühed agaramad veebipõhiselt toidupoest ostlejad. Eestlaste armastus ja usaldus e-teenuste vastu jõuab selgelt ka kaubandusse,” ütles Lomsargis.

Peale novembris lisandunud Kristiine Prisma ja Sikupilli Prisma saab Wolti platvormi kaudu kaupu tellida ka Mustamäe, Rocca Al Mare, Lasnamäe, Vanalinna Prismast Tallinnas ja Sõbra ning Annelinna Prismast Tartus.

Eesti kõige suurema valikuga veebipoest – ePrismast – saab toidu – ja tööstuskaupa endiselt mugavalt koju tellida Prisma kodulehelt. ePrismast tellides koguvad Prisma Konto kliendid ka boonust.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti 14 kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsama ostukorviga poekett Eestis ning ePrisma Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub Soome kaubanduskontserni S-Grupp.