Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Prisma Peremarketi kaubavalikus on nüüd üle 120 toote ühe maailma suurima jaeketi Carrefour sortimendist. Need tooted täiendavad Eesti tarbijate kaubavalikut soodsa hinna ja mujal riikides juba populaarsust kogunud toidu- ja esmatarbekaubaga.

Prisma emafirma S-Group on alustanud Prantsusmaal loodud ja praeguseks maailma vallutanud kaubandusketiga Carrefour koostööd juba varem ning üksikuid tooteid võis seetõttu Prismas leida juba tänavu kevadel. Nüüdseks on koostöö laienenud ja Prismasse on lisandunud Carrefouri tooteid väga erinevates tootegruppides. Carrefour on üks suurimaid jaemüüjaid maailmas, kelle suur müügimaht võimaldab pakkuda kvaliteetseid tooteid soodsa hinnaga.

„Varem käidi Carrefouri tooteid ostmas lähiriikidest, nüüd on valik neist saadaval ka Eestis. Me veel ei tea, mis tooted siin müügihitiks kujunevad, aga hea hind ja populaarsus teistes riikides on selle eelduseks,“ märkis Prisma Peremarketi sortimendi- ja hankedirektor Kaimo Niitaru.

Carrefouri toodete seas on kauasäilivaid kaupu nagu konservid, tee, maiustused, mahl ja vesi, aga ka värsked tooted nagu juust ja või. Samuti kuuluvad kaubavalikusse esmatarbekaubad nagu mähkmed ja wc-paber. Mõned näited tootehindadest: mineraalvesi (1,5l) 25 senti, sulatatud juust 100g 89 senti, õunamahlajook (2l) 1,29 eur, allikavesi (5l) 69 senti, Baby teipmähkmed midi (50tk) 5,69 eur.

Juba kevadest alates on Prismas olnud müügil Carrefouri koostöö kaudu sortimenti lisandunud veinid, mis on kiiresti ostjate seas populaarsust kogunud.

Niitaru sõnul on Prisma pikaajaline suund pakkuda tarbijatele odavaimat ostukorvi ning selle nimel tehakse aktiivset tööd nii enda tegevuste efektiivsusega kui ka suhetes koostööpartneritega. „Majanduskeskkond on muutnud kliendid väga hinnatundlikuks, oste tehakse läbimõeldult ning otsikse soodsamaid tooteid. Meil on just käimas koostöös Eesti tootjatega korraldatud „Me pöörasime hinnad tagasi“ kampaania, mis viis sadade toodete hinnad aasta võrra tagasi, aga siia kõrvale toome ka soodsaid sortimendiuuendusi,“ rääkis Niitaru.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti ühtekokku 14 kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis, ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Eesti ja Soome turul.