Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Rainbow tooted asendatakse järk-järgult Prisma omabrändiga Coop, mida iseloomustab põhjamaine kvaliteet ja hea hind. Prismas müüdavaid Coop tooteid teistest Eesti kaupluskettidest ei leia. Antud Coop tooted jõuavad lettidele läbi Coop Tradingu, mis kuulub Coop Taanile, Coop Norrale, Coop Rootsile ja Prisma emaettevõttele SOK.

„Klientide huvi kvaliteetsete, kuid samas taskukohaste omabränditoodete vastu aina kasvab. Arvestame alati oma klientide soovidega ning seetõttu on ka Prisma tootevaliku arendamine järjepidev protsess,“ sõnas Prisma Peremarketi Eesti maajuht Teemu Kilpiä. „Coop bränd, mis hakkab asendama Rainbow tooteid, on olnud Põhjamaade turul juba pikka aega ning tuntud ja tunnustatud just tänu väga mõistlikele hindadele ja kõrgele kvaliteedile. Kuna oleme Coopi ja Coop Xtra tooteid Prismas müünud juba aastaid, siis on tootevaliku suurendamine ja Rainbow kaubamärgi asendamine loomulik areng. Klientidel pole vaja muretseda Rainbow toodete kadumise pärast, sest oma lemmiktoodetele leiab asenduse Prismas müüdavate Coop toodete valikust,” kinnitas Kilpiä.

Rainbow toodete asendamine toimub järk-järgult ning kestab kogu 2024. aasta jooksul, vastavalt Rainbow kaubapartiide lõppemisele.

Prismas müüdavate Coopi toodete hankimist korraldab Prisma emaettevõte SOK koos teiste Põhjamaade ühistutega läbi Coop Tradingu ning neid tooteid saab Eestis osta ainult Prismast.

Prisma Peremarket pakub väga laia omabrändide valikut. Coop Trading omabrändidest on Prismas saadaval Coop, Xtra ja Änglamark tooted.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti 13 kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd enam kui 800 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsama ostukorviga poekett Eestis ning ePrisma Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub Soome kaubanduskontserni S-Grupp.