Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Ajaleht Postimees pidas hinnauuringu tegemisega mitmekuulise pausi, kuid novembri alguses ilmus see taas. Hinnavõrdluses oli e-kauplustest kõige odavam ePrisma ning füüsiliste kaupluste pikas reas võttis Prisma teise koha.

Teistest turuosalistest oluliselt soodsam oli Prisma pakkumine näiteks hakkliha, neljaviljahelveste ja riisi osas. Enamikus toidukategooriates oli Prisma hinnatase võrdne turu odavaima tasemega.

Kui Prismas sai pere ostukorvi kokku panna 63,55 euroga, siis turu kalleima pakkuja ostukorvi hind oli 13,5 euro võrra kallim.

1.novembril algas Prismas “Pöörasime hinnad tagasi” kampaania teine etapp, kus ligi 300 toote hinnad pöörati aasta võrra tagasi.