Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Esimesed soojad ilmad on juba selja taga ning inimesed on hakanud hoolega oma grille ja grillitarvikuid uuendama. Kuigi grillide ja grillitarvikute tükiline müük pole Prisma Peremarketites langenud, siis on selgelt näha, et kliendid eelistavad odavamaid tooteid, milleks oleme oma sortimendis ka valmistunud.

Eesti inimeste hinnatundlikkuse tõi välja ka märtsi alguses ilmunud Norstati uuring, millest selgus, et 61% sihtrühmast teeb oste peamiselt hinna põhjal. Prisma hüpermarketites on müügil väga suur valik erineva hinnaga grille – nii söe- kui ka gaasigrille, nii kaasaskantavaid kui ka kokkupandavaid. Prisma supermarketites on küll veidi väiksem valik, kuid hädaline leiab abi sealtki.

Kui Eestis on endiselt populaarseimad söegrillid, siis soomlaste seas on seni võidutsenud gaasigrill. Samas on näha, et ka seal on hakanud söe- ja suitsugrillide müük kasvama ning gaasigrillidele järele jõudmas. Ka Soome Prismade müügiandmed näitavad, et soomlased otsivad uudseid ja pikaajalisi grillimisviise, kuna kasvanud on suitsutamiseks sobilike puidulaastude ja digitaalsete lihatermomeetrite müük (lausa 50% võrreldes eelmise aastaga). Üldiselt on näha, et meie põhjanaabrid on grillimistarvikute soetamisel järjest entusiastlikumad.

Prisma Peremarketi tööstuskauba kategooriagrupijuht Merit Uus toob välja, et uue ja huvitava tootena on hüpermarketites müügil Mustangi keraamiline söegrill Kamado S, mis on sobilik aeglaseks grillimiseks madalal temperatuuril. Tipptasemel grilli, mille roostevabast terasest grillvõre läbimõõt on 32,5 cm, saab Prismast soetada vaid 349 euro eest.

Samuti on Prisma sortimenti lisandunud huvitavaid grillimistarvikuid, näiteks Minu Nõiamaja Grillikoja suitsulaastud pöögist, õuna– või kirsipuust ning sama tootja grillsüsi õuna– või kirsipuust. Lisaks pakub Minu Nõiamaja Grillikoda ka süüterulle ja ühekordseid grille. Kui aga rahakott nii erilisi tooteid ei võimalda, siis Odavdamise kampaania raames leiab Prismast 30-liitrises pakendis Biolani kõrgekvaliteedilise lehtpuusöe hinnaga 8,95 eurot.

Söegrilli hooldamine

• Grilli tuleks pärast iga kasutuskorda puhastada ja hooldada. Sama kehtib siis, kui grilli pole kaua kasutatud.
• Söegrilli kiireks puhastamiseks soojenda grill üles ja eemalda mustus traatharjaga. Jälgi kindlasti tootja soovitusi, sest erinevad materjalid nõuavad erinevat lähenemist.
• Samuti tuleks puhastada grilli välispind ja puidust osad. Pühi pinnad enne kasutamist tolmust puhtaks ning töötle puidust osi sobiliku puiduõliga. Kui grillil on klaasist aken, tuleks seda puhastada rasva lahustava puhastusvahendiga. Pinnad pühi puhtaks ka pärast grilli jahtumist.
• Korraliku kaitsva katte kasutamine aitab grilli puhtana hoida. Samas pea meeles, et katte alla tohib panna üksnes täielikult jahtunud grilli.