Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Kõik grillimiseks vajalik ühest kohast! Vaata grillimise tooteid siit 🍖♨️🔥🥩🥓🍳 Ajavahemikus 29.04-30.04 toome kaubad sulle koju kõigest 2,00€ eest!
Hea ePrisma klient! 01.05 on kojuveo teenus suletud. Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Prisma odavdab rohkem kui 500 toote hinnad

Alates 11. märtsist odavdab Prisma rohkem kui 400 toidukauba ja 100 tööstuskauba hinnad, et olla keerulise majandusliku olukorra ajal toeks Eesti peredele ning pakkuda kvaliteetseid tooteid usaldusväärselt soodsa hinnaga.

2024. aasta veebruari lõpus ja märtsi alguses viis Norstat läbi uuringu, millest selgus, et 17% vastajatest hindab oma toimetulekut praeguses majandusolukorras halvaks (sh 4% väga halvaks) ning 51% rahuldavaks. 28% vastanutest arvab, et olukord muutub halvemaks. 61% küsitletutest teeb oma ostukorvi valikuid peamiselt hinna põhjal, 32,7% vastajatest peab hoolega oma ostusid kaaluma, ja 8% on sunnitud kas aeg-ajalt või tihti hinna tõttu ostudest loobuma. Uuring toimus 20-60-aastaste Tallinna ja Harjumaa, Raplamaa, Tartumaa ja Ida-Virumaa elanike seas.

2023. aasta juulis valminud Nielseni korraldatud uuringus tõid pea kõik Eesti ostjad (98%) välja, et toiduainete hinnad riigis tõusevad ja vaid 8% väitis, et see ei mõjuta nende käitumist. Tollal selgus, et 55% Eesti vastajatest on hinnatundlikud ning inimesed otsisid poodidest peamiselt allahindluseid. See protsent on tänaseks tõusnud.

„Maksud tõusevad ja elu läheb üha kallimaks ning Eesti peredel on järjest raskem hakkama saada. Meie eesmärk on muuta kõigi Eesti inimeste elu veidi kergemaks, seepärast odavdasime hinnad rohkem kui 500 tootel. Soovime pidada oma lubadust ja pakkuda parimat valikut Eestis püsivalt soodsate hindadega,“ sõnab Prisma Peremarketi Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Prisma põhirõhk on seatud toodetele, mida tarbivad eelkõige lastega pered, näiteks on olulisemalt soodsamaks muudetud mähkmete ja piimatoodete hinnad. Samas on enamik odavdatud hindadega tooteid oluline osa iga inimese ostukorvist: üheliitrise Pere 2,5% kilepiima hind on vaid 49 senti, poolekilone Atleedi viilujuust maksab kõigest 2,99 eurot ja banaanikilo saab nüüd kätte vaid 89 sendiga.

Tööstuskaupadest pakub Prisma näiteks 30-liitrist suvelillemulda üksnes 2,49 euroga ja kolm paari kvaliteetseid lastesokke maksab 4,49 eurot. Odavdatud hinnaga leiab ka potte, panne, koogivorme, toidunõusid, alus- ja voodipesu ning muud vajalikku. „Eesti ainsa tõelise hüpermarketina pakume me odavdatud hindu ka kodu- ja köögitoodetele ning lasterõivastele,“ lisab Kilpiä.

„Odav hind aga ei tähenda kvaliteedis järeleandmist. Võime uhkusega öelda, et suudame igapäevaselt pakkuda kõrget kvaliteeti madalate hindadega. Eesti kliendiuuringute andmetest selgub, et Prisma sortimenti ja ostukeskkonda on hinnatud Eesti parimateks“ rõhutab Kilpiä. Ka Norstati korraldatud uuringus pidas 72% vastajatest Prismat usaldusväärseks. Peresõbralikuks nimetas Prismat 70% vastajatest. „Oleme oma klientidele usalduse eest tänulikud ning teeme tööd, et kliendirahulolu veelgi suurendada,“ sõnab Kilpiä.