Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂

Prisma esimene 24/7 supermarket toob soodsamad hinnad vanalinna

Täna avas Prisma Tallinna vanalinnas (Aia 3) oma uue ja ühtlasi esimese supermarketi, tuues sellega soodsa hinnataseme ka kesk- ja vanalinna elanikeni. Supermarket on avatud ööpäevaringselt ning seal on lisaks esmatarvilikule ka lai valik valmistoitu koos rikkaliku grab-andgo salati- ja mahlabaariga.   

800-ruutmeetrise poe eesmärk on rahuldada linnaliku elustiiliga inimeste vajadusi ning selle fookus on valmistoitudel, tervislikel valikutel ning mugavatel ja kiiretel ostudel. „Vanalinna Prisma on meie esimene kauplus kesklinnas ning ühtlasi esimene supermarket, mis on mõeldud ööpäevaringselt tehtavateks kiireteks ostudeks,“ ütles Prisma Peremarketi operatiivdirektor Teemu Kilpiä, kelle sõnul planeeritakse Tallinna ja selle lähiümbruses avada järgmiste aastate jooksul ligi 10 supermarketit.  

„Supermarket on oma ruutmeetritelt ja tootevalikult väiksem kui meie senised hüpermarketid, kuid esindatud on kõik põhilised esmatarbekaubad. Uuendusena pakume oma klientidele laia valikut valmistoite, värsket kohapeal pressitud apelsinimahla, loomulikult on olemas põhilised toidu-ja tööstuskaubad nii turistile kui ka vanalinna elanikele.“ ütles Kilpiä. Supermarketist leiab laias valikus erinevaid valmistoite, saiakesi, võileibu ja salateid, lisaks sporditoitusid, laste- ja lemmiklooma kaupu ning samuti nii vegan, laktoosi- kui gluteenivabu tooteid.   

 “Lõpuks ometi on niivõrd lai sortiment ja head hinnad vanalinna jõudnud. Kõikide kohvinautlejate rõõmuks saab uuest Prismast ka vanalinna kõige odavama kohvijoogi 95 sendiga,” lisas Kilpiä  

Vanalinna Prisma hakkab sarnaselt Sikupilli, Mustamäe ja Lasnamäe kauplustele olema avatud ööpäevaringselt. Kilpiä sõnul on 24/7 avatud kauplused nii Tallinnas, Tartus kui Narvas seni näidanud, et vajadus nende järele on olemas ja kliendid on tänulikud sellise võimaluse üle. „Meie supermarket asub Tallinna südames, kus elab, töötab ja käib päevas läbi tuhandeid inimesi. Soovime, et nad saaksid osa meie laiast tootevalikust ja püsivalt soodsatest hindadest, et sooritada oma ostud kiiresti ja mugavalt.” 

Prisma esimese supermarketi pidulikust avamisest võtsid osa Soome saatkonna, Soome Instituudi, Kaupmeeste Liidu esindajad, Kesklinna linnaosa vanem Vladimir Svet ning paljud poekülastajad.  

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 800 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja ühe soodsaima ostukorviga poekett Eestis. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel ning kontsernis töötab kokku üle 40 000 inimese.