Kiirmarineeritud kurgid
Meeldib
1 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Hoidised, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Eelroog

Kiirmarineeritud kurgid

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Võid kiirmarineerida kas pikki kurke või avamaakurke. Konservkurk maitseb hästi salatiga ja grillroogade juurde. Vaata videot kurkide kiirmarineerimisest!

Lisa

Koostisosad

  • 1
    pikk kurk või 4 avamaakurki
  • kimp värsket tilli
  • 1 sl
    suhkrut
  • 2 sl
    5% lauaäädikat
  • 0.5 tl
    soola
 

Valmistamisjuhend

Loputa kurk ja riivi kurgist juustunoaga õhukesed viilud. Haki till. Mõõda suhkur, lauaäädikas ja sool kaanega klaaspurki. Lisa juurde kurgid ja till. Sulge kaas ja raputa korraks korralikult. Lase jahedas maitsestuda.