Idamaised broilerivardad
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sisaldab tsitruseid, Linnuliha, Pearoog

Idamaised broilerivardad

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    broileriribasid
  • näpuotsaga soola
  • näpuotsatäis purustatud musta pipart
  • Glasuurkaste:
  • 1
    tükk värsket ingverit
  • 1
    laimi koor
  • 1
    küüslauguküüs
  • 2 sl
    krisall-roosuhkrut
  • 1 sl
    magusat sojakastet
  • 2 tl
    rapsiõli
  • 2 tl
    seesamiõli
  • 1 tl
    tšillipastat
  • Peale raputamiseks:
  • Seesamiseemneid
 

Valmistamisjuhend

Valmista glasuurkaste. Riivi potti ingver, pestud laimi koor ja küüslauguküüs. Lisa ülejäänud koostisosad. Keeda vaiksel kuumusel ja aeg-ajalt segades 5 minutit. Lase veidi jahtuda.

Tükelda broilerifilee. Lükka tükid varrastele. Grilli broilerivardaid neid aeg-ajalt pöörates, kuni need on küpsed. Pintselda kanavarrastele grillimise lõpus rohkelt maitseainekastet. Maitsesta vardaid soola ja pipraga. Raputa varrastele seesamiseemneid.

Kui kasutad puitvardaid, leota neid enne grillimist vees umbes 30 minutit.