Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 gbroileriribasid
-
näpuotsaga soola
-
näpuotsatäis purustatud musta pipart
- Glasuurkaste:
-
1tükk värsket ingverit
-
1laimi koor
-
1küüslauguküüs
-
2 slkrisall-roosuhkrut
-
1 slmagusat sojakastet
-
2 tlrapsiõli
-
2 tlseesamiõli
-
1 tltšillipastat
- Peale raputamiseks:
-
Seesamiseemneid
Valmistamisjuhend
Valmista glasuurkaste. Riivi potti ingver, pestud laimi koor ja küüslauguküüs. Lisa ülejäänud koostisosad. Keeda vaiksel kuumusel ja aeg-ajalt segades 5 minutit. Lase veidi jahtuda.
Tükelda broilerifilee. Lükka tükid varrastele. Grilli broilerivardaid neid aeg-ajalt pöörates, kuni need on küpsed. Pintselda kanavarrastele grillimise lõpus rohkelt maitseainekastet. Maitsesta vardaid soola ja pipraga. Raputa varrastele seesamiseemneid.
Kui kasutad puitvardaid, leota neid enne grillimist vees umbes 30 minutit.