Vürtsikas kapsasupp
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab liha, Sealiha, Pearoog

Vürtsikas kapsasupp

10 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    bratwurst’i
  • 1 kg
    varajast kapsast
  • 1
    porrulauk
  • 500 g
    porgandit
  • 4 l
    vett
  • 5
    köögiviljapuljongikuubikut
  • 2
    loorberilehte
  • 10
    tera vürtsi
  • 1 sl
    majoraani
  • 4 sl
    tomatipastat
  • kaunistuseks:
  • hakitud peterselli
 

Valmistamisjuhend

Viiluta vorstid ja pruunista need potipõhjas. Tõsta kõrvale. Loputa kapsas, lõika pooleks ja eemalda juur. Lõika kapsas õhukesteks ribadeks. Poolita, pese ja viiluta porrulauk. Pese, koori ja tükelda porgandid.

Vala köögiviljad potti ja kuumuta pidevalt segades, kuni need on veidi pehmemad. Vala vesi potti, lisa puljongikuubikud ja kuumuta keemiseni. Lisa maitseained ja tomatipasta. Keeda mõõdukal temperatuuril 30-40 minutit. Lisa lõpuks vorstiviilud ja keeda veel veidi. Kaunista peterselliga.