Meeldib
9
2
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 pakk(400 g) kanahakkliha
-
1 purk(380/230 g) eelkeedetud kikerherneid
-
1sibul
-
2küüslauguküünt
-
1 slõli
-
1.5 tlgaram masala maitsesegu
-
1 tlpaprikapulbrit
-
2 sltomatipüreed
-
2 tltšillipastat
-
1 slmuna
- Praadimiseks:
-
õli
Valmistamisjuhend
Tõsta hakkliha lõiketeraga köögikombaini. Loputa ja nõruta kikerherned ning töötle koos hakklihaga ühtlaseks massiks. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Kuumuta sibulat ja küüslauku koos maitseainetega õlis. Tõsta korraks jahtuma. Pane koos tomatipüree, tšillipasta ja munaga köögikombaini. Surista läbi. Vormi niiskete käte vahel väikesed pihvid ning prae need õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.