Viineriomlett
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sisaldab liha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab sealiha, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Gluteenivaba, Muna

Viineriomlett

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 6
    kanamuna
  • 0.5 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
  • 1 tl
    kuivatatud oreganot
  • 1 dl
    koort
  • 1 pakk
    (400 g) viinereid
  • 2
    tomatit
  • 1
    värske paprika
  • 1.5 sl
    õli
  • 1 dl
    peeneks hakitud värsket peterselli
  • 1 dl
    riivjuustu
 

Valmistamisjuhend

Klopi munad kausis lahti. Maitsesta soola, pipra ja oreganoga. Lisa koor. Viiluta viinerid. Loputa ja poolita tomatid, eemalda varreosa. Kui soovid, eemalda lusikaga tomatiseemned. Tükelda tomatid. Loputa ja poolita paprika, eemalda seemned ja lõika paprika kuubikuteks. Kuumuta tomati- ja paprikakuubikuid õlis. Lisa munasegu ja küpseta paar minutit keskmisel kuumusel, vahepeal pannilabidaga segades. Lisa viinerid ja petersell. Küpseta, kuni munasegu on peaaegu hüübinud. Raputa peale riivjuust. Küpseta kaane all veel 5 minutit või kuni juust on sulanud.