Valge pitsa
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Itaalia, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Piknik

Valge pitsa

2 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 2 dl
    vett
  • 15 g
    pärmi
  • 0.5 tl
    soola
  • 4
    kõvanisujahu
  • 2 sl
    õli
  • Peale:
  • 1.5 dl
    crème fraîche´i
  • 0.5 tl
    soola
  • 1 tl
    punet
  • 1
    küüslauguküüs
  • 75 g
    riivitud parmesani
  • musti oliive
  • 130 g
    mozzarella't
  • 4 viilu
    õhu käes kuivatatud sinki
  • musta pipart
  • rukolat või basiilikut
 

Valmistamisjuhend

Murenda pärm leiges vees. Lisa sool ja õli. Sõtku hulka jahu. Lase tainal rätikuga kaetult kahekordseks kerkida. Rulli tainas kaheks suureks ümmarguseks pitsapõhjaks.

Maitsesta crème fraîche soola, oregano ja purustatud küüslauguküünega. Määri segu pitsapõhjadele. Raputa peale parmesan ja oliivid. Küpseta 250-kraadises ahjus umbes 10 minutit.

Rebi mozzarella kuuma pitsa peale väikesteks tükkideks. Lisa tükeldatud singiviilud ja rukola või basiilik. Jahvata peale rohkesti musta pipart.