
Meeldib
1
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
250 gkohupiima
-
1tops Bulgaaria jogurtit või muud maitsestamata jogurtit
-
1 dlsuhkrut
-
2 tlvanillisuhkrut
-
0.5 dlpurustatud mandleid
-
0.5 dlapelsinisukaadi
-
0.5 tlriivitud apelsinikoort
-
6želatiinilehte
-
4 slapelsinimahla
-
2 dlvahukoort
Valmistamisjuhend
Sega kokku kohupiim, jogurt, suhkur ja maitseained. Leota želatiinilehti külmas vees umbes viis minutit. Lahusta kuivaks pigistatud želatiinilehed keevas apelsinimahlas. Vahusta koor. Sega jahtunud želatiinisegu kohupiimamassiga ning lisa vahukoor. Tõsta segu tarduma toidukilega vooderdatud pashavormi, tarretisevormi või magustoidukaussi. Lase järgmise päevani külmkapis seista. Kui kasutasid tarretamiseks vormi, kummuta pasha serveerimiseks alusele.