Väherasvane pasha
Meeldib
1 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Piimatooted, Lihavõtted, Gluteenivaba, Munavaba, Sisaldab piima, Sisaldab pähkleid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab tsitruseid

Väherasvane pasha

4 portsjonit

Lisa

Koostisosad

  • 250 g
    kohupiima
  • 1
    tops Bulgaaria jogurtit või muud maitsestamata jogurtit
  • 1 dl
    suhkrut
  • 2 tl
    vanillisuhkrut
  • 0.5 dl
    purustatud mandleid
  • 0.5 dl
    apelsinisukaadi
  • 0.5 tl
    riivitud apelsinikoort
  • 6
    želatiinilehte
  • 4 sl
    apelsinimahla
  • 2 dl
    vahukoort
 

Valmistamisjuhend

Sega kokku kohupiim, jogurt, suhkur ja maitseained. Leota želatiinilehti külmas vees umbes viis minutit. Lahusta kuivaks pigistatud želatiinilehed keevas apelsinimahlas. Vahusta koor. Sega jahtunud želatiinisegu kohupiimamassiga ning lisa vahukoor. Tõsta segu tarduma toidukilega vooderdatud pashavormi, tarretisevormi või magustoidukaussi. Lase järgmise päevani külmkapis seista. Kui kasutasid tarretamiseks vormi, kummuta pasha serveerimiseks alusele.