Vahemere pikkpoiss
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Euroopa, Vahemere, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada

Vahemere pikkpoiss

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 0.8 dl
    riivsaia
  • 1 dl
    piima
  • 1
    kanamuna
  • 2 tl
    Vahemere maitsesegu
  • 0.5 tl
    soola
  • 400 g
    hakkliha
  • 1 dl
    tugevamaitselist riivjuust
  • 0.5 dl
    musti kivita oliive, tükeldatult
  • 0.5 dl
    päikesekuivatatud tomati tükke
  • 0.5 dl
    hakitud basiilikut
  • Kaunistuseks:
  • kirsstomateid
  • basiilikut
 

Valmistamisjuhend

Sega kokku riivsai, piim, muna ja maitseained. Lase segul mõni hetk paisuda. Sega hulka hakkliha, riivjuust, oliivid, päiksekuivatatud tomatid ja peenestatud basiilik. Sega ained ühtlaseks massiks. Vormi massist niisutatud käte vahel pätsike ja pane küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi. Jaota pätsike tainalõikuriga tükkideks. Küpseta 225-kraadise ahju keskmises osas umbes 30 minutit. Kui soovid, kaunista kirsstomatite ja basiilikulehtedega.