Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
0.8 dlriivsaia
-
1 dlpiima
-
1kanamuna
-
2 tlVahemere maitsesegu
-
0.5 tlsoola
-
400 ghakkliha
-
1 dltugevamaitselist riivjuust
-
0.5 dlmusti kivita oliive, tükeldatult
-
0.5 dlpäikesekuivatatud tomati tükke
-
0.5 dlhakitud basiilikut
- Kaunistuseks:
-
kirsstomateid
-
basiilikut
Valmistamisjuhend
Sega kokku riivsai, piim, muna ja maitseained. Lase segul mõni hetk paisuda. Sega hulka hakkliha, riivjuust, oliivid, päiksekuivatatud tomatid ja peenestatud basiilik. Sega ained ühtlaseks massiks. Vormi massist niisutatud käte vahel pätsike ja pane küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi. Jaota pätsike tainalõikuriga tükkideks. Küpseta 225-kraadise ahju keskmises osas umbes 30 minutit. Kui soovid, kaunista kirsstomatite ja basiilikulehtedega.