
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
3.5 dlpiima või vett
-
1 tlsoola
-
1 slsiirupit
-
0.3 pakkipärmi (u 17 g)
-
1riivitud porgand
-
1.5 dlkaerahelbeid
-
7 dlkukli- või sepikujahu
-
3 slõli, sulatatud margariini või võid
- Täidis:
-
50 gvõid
-
1 slõli
-
1purustatud küüslauguküüs
-
3 slhakitud peterselli
-
3 slhakitud basiilikut
Valmistamisjuhend
Sega leigesse vedelikku sool, siirup, pärm ja riivitud porgand. Lisa kaerahelbed ja nii palju jahu, et tekib pehme tainas. Sõtku tainas sitkeks. Sõtkumise lõpupoole lisa rasvaine. Kata tainas rätikuga ja lase 45–60 minutit kerkida.
Jaga tainas kuueks osaks ja vormi kukliteks. Lase rätiku all kerkida. Sega pehme või hulka õli, purustatud küüslauguküüs ja ürdid. Tee kuklite keskele sõrmega korralik süvend. Täida süvendid ürdivõiga. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit.