Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Üleküpsetatud ahjuribid
6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste
” Ahjuribid saavad magususe ja mureduse leemest. Leeme keetmiseks kasuta maitse järgi õunamahla, siidrit või õlut. Paku ahjuribide juurde pastinaagi- või õunasektoreid.
Koostisosad
-
3 pakki(u 1 kg) viilutatud küpset ribiliha
-
1.5 dlõunamahla, siidrit või õlut
-
2 slfariinsuhkrut
-
1 slsinepit
-
2 slsojakastet
-
purustatud musta pipart
- Lisaks:
-
200 gpastinaaki
-
1 slõli
-
1 slmett
-
1 slvõid
-
4õuna
Valmistamisjuhend
Prae lihaviilud kuumal praepannil kaunilt pruuniks ja tõsta pannilt ära. Vala rasv ära (mitte kanalisatsiooni). Lisa pannile siider, suhkur, sinep ja sojakaste. Keeda, kuni segu pakseneb. Keera ribiviilusid pannil kuumas leemes ning seejärel maitsesta pipraga. Koori ja tükelda pastinaagid. Pintselda neid õli ja meega. Küpseta 200 kraadi juures küpseks. Prae õunasektorid pannil võis.