Üleküpsetatud ahjuribid
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Sealiha, Sisaldab mett, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Jaanid, Keskmine valmistusaeg, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba, Grill

Üleküpsetatud ahjuribid

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

 

Ahjuribid saavad magususe ja mureduse leemest. Leeme keetmiseks kasuta maitse järgi õunamahla, siidrit või õlut. Paku ahjuribide juurde pastinaagi- või õunasektoreid.

Lisa

Koostisosad

  • 3 pakki
    (u 1 kg) viilutatud küpset ribiliha
  • 1.5 dl
    õunamahla, siidrit või õlut
  • 2 sl
    fariinsuhkrut
  • 1 sl
    sinepit
  • 2 sl
    sojakastet
  • purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • 200 g
    pastinaaki
  • 1 sl
    õli
  • 1 sl
    mett
  • 1 sl
    võid
  • 4
    õuna
 

Valmistamisjuhend

Prae lihaviilud kuumal praepannil kaunilt pruuniks ja tõsta pannilt ära. Vala rasv ära (mitte kanalisatsiooni). Lisa pannile siider, suhkur, sinep ja sojakaste. Keeda, kuni segu pakseneb. Keera ribiviilusid pannil kuumas leemes ning seejärel maitsesta pipraga. Koori ja tükelda pastinaagid. Pintselda neid õli ja meega. Küpseta 200 kraadi juures küpseks. Prae õunasektorid pannil võis.